Nästan klar

Idag har det varit en såndär dag. Idag satte jag mig och skrev en lång jäkla lista över alla samtal jag var tvungen att ringa, alla papper jag var tvungen att ordna och skriva iordning. Satt från 11 till 16 idag och bara fixade. Då fattar ni att det var en hel del att göra, saker som jag bara har skjutit upp, ni vet, "jag gör det sen, orkar inte nu". Men nu är allt gjort iallafall, och det känns så skönt. Jag har en plan, en plan som jag känner mig väldigt nöjd med. Känns fortfarande jobbigt att vara arbetslös, dels för att jag är arbetslös, men också för att jag kommer sakna mitt jobb, mina kollegor.

Men, det är ingen idé att tänka bakåt, nu ska jag koncentrera mig på framtiden. Framtiden med min underbara man, fortsätta med att drömma om mitt framtida jobb som jag kommer älska och som jag kommer vara fantastiskt bra på! Sådetså!

Igår var jag nere i byn och träffade Jessie över en fika. Vet inte hur längesedan det var vi träffades, så det var väldigt kul att ses igen och bara prata lite. Hoppas på att kunna träffa lilla Cecilia under tiden jag är kvar här nere också. Åker hemåt på lördag igen. Ska bli så skönt att få träffa S igen, pussa och krama honom och veta att jag behöver inte lämna honom igen för att jag måste åka ner och jobba. Underbart!

LindaAdolfsson ,

Livet hemifrån.

RSS 2.0