Skön dag!

En helt otroligt skön dag!

Var i byn med mor på förmiddagen, skaffade nya linser och bokade tid för synundersökning. Sen handlade vi massa mat eftersom mamma åker till Falkenberg imorgon med Marita. Pappa jobbar veckan ut så kan vara bra att ha mat hemma.

Efter det hämtade vi Molly hos mormor som snabbt fick rycka in som barn och hundvakt. Och resten av dagen har tillbringats i en solstol, men nu kämde jag att jag inte orkade mer. Har fått riktigt fin brun färg faktiskt, även om jag fjällar lite i pannan och mellan brösten. Men det får gå bra ändå, har hållit mitt löfte om att inte sola toppless mer, men får smörja in noga ändå. Solen är ju verkligen jättestark nu. Men jag älskar verkligen mina nya bikinis från Nelly, så det är ingen uppoffring att sola med bikinibh.

Nu ska jag slänga mig på soffan en stund och läsa. Köpte Pamela Andersons bok "Star" för ett tag sen, men ångrade mig lite sen eftersom den verkade lite fjollig, precis som hon, men den handlar om hennes liv typ så det är ganska intressant läsning faktiskt. Ingen självbiografi på det sättet utan hon berättar om sitt liv som om det vore en påhittad historia.

Sen ska jag duscha och fixa håret för att kanske färga och göra slingor sen. Tror det blir av iallafall, sen blir det noppa ögonbryn och klippa sönder ett par jeans så jag får ett par snygga shorts istället. Använder ändå inte de jeansen så de kan lika gärna göra lite nytta!

Hoppas alla har en lika skön dag som jag?

LindaAdolfsson ,

Livet hemifrån.

RSS 2.0