Jahaja.

Vad ska man skriva nu då? Jag kan inte sova. Hela huset sover men inte jag. Jag sitter uppe i köket och håller samtidigt brasan vid liv. Sist när pappa kollade så var det -17 ute. Ganska kyligt om man säger så.

Idag har jag och S vandrat runt lite i byn. Vi var och hämtade mina nya glasögon som passar perfekt om jag får säga det själv : ) Känner mig faktiskt ganska fin i dem. Vi var också inne på Zeb&Sofi och där hittade S en jättesnygg tröja, och sen var vi också inne på systemet och handlade lite.

Ikväll har Sandra och hennes Andreas varit här och ätit middag och spelat spel. Det blev två omgångar Yatzy som jag självklart förlorade bägge två, sen en runda av ett nytt spel som heter Absolut överrens. Det gick inte heller bra, jag och S var inte så överrens tydligen ; )

Funderar faktiskt på att hämta mitt täcke och min kudde och lägga mig härute på soffan och sova. Det är trångt att sova två i min lilla säng och dessutom blir det ju så jäkla varmt! Men jag vet inte, känns lite småkusligt att bara sitta här ensam i köket när det är kolsvart ute faktiskt. Tror nog det blir sängen iallafall.

Tänkte bara säga en annan sak också, iställer för att skicka ut 3511 sms där det står "Gott nytt år!" så tänkte jag passa på att önska alla mina läsare Gott Nytt År här istället. Så, Gott Nytt År på er! Hoppas att det nya året blir ännu bättre än det som gick!

God natt!

LindaAdolfsson ,

Livet hemifrån.

RSS 2.0