Jag försöker verkligen

Harregud nu är det längesedan jag skrev igen. Ber om ursäkt men varken lust eller ork har funnits nu när jag är en hårt arbetande kvinna igen. Många dagar har varit långa, varma och svettiga. Men också ganska roliga, eftersom man har sköna arbetskompisar så går timmarna ganska snabbt. Men nu ska jag väl ta mig tid till att berätta lite om vad som händer i mitt liv just nu.

Igår var jag och Nathalie inne i stan äntligen. Var hos Cia på Pistolero Tattoo and piercing. Hon tog en koll på min bröstvårta och sa att den inte är infekterad så det var ju skönt att få höra det, men hon bytte staven så nu har jag en som är lite längre och lite tunnare så det kan komma in lite luft i såret. Det kan göra så det läker snabbare så ska inte tvätta det och pilla i onödan utan bara gå utan bh och i någon luftig t-shirt några dagar så ska det nog bli bättre säger hon. På kvällen var jag så otroligt trött efter allt jobb så jag gick och la mig lite efter 21. Ganska skönt faktiskt.

I förrgår var jag och Emelie nere i byn, där mötte vi upp Nathalie och köpte lite godis, jag köpte också en film. Prinsessan och Grodan : ) Jag älskar den! Vi kollade på den när vi kom hem hit igen och jag avgudar den! Har inte sett den innan så det var skönt att förväntningarna slog in.

Midsommar var bara bra, var massa folk här hemma, mycket mat och vin. Så det var perfekt! Skönt väder också så man kunde vara ute lite och spela lite kubb.

Kommer knappt ihåg vad jag gjort mer, just nu känns det som om alla tankar bara kretsar runt jobbet. Men det känns väldigt skönt att vara igång och jobba igen. Har kommit igång bra och känner mig ganska säker på allt just nu.

Just nu är jag ensam hemma i huset, eller ja Alfons är ju också hemma. Stackars lilla kille, har plockat bort 3 stora fästingar från honom idag. Eftersom han har problem med levern så kan han inte ha något fästingmedel på sig för då kan levern bli ännu sämre så han får gå som en gratis blodbank. Min lilla älskling.

Nu ska jag ta en dusch och sedan på med mysbyxorna, göra iordning lite te eller något gott och sätta mig i soffan och kolla på Prinsessan och grodan en gång till, blev så många pauser sist eftersom matlagning pågick under tiden vi kollade.

Hoppas ni har det jättebra alla!

LindaAdolfsson ,

Livet hemifrån.

RSS 2.0