OJ ..

Såg precis att jag inte har uppdaterat här på vääldigt länge.
Ärligt talat så har jag inte orkat bry mig. Det har varit så mycket som har hänt. Uttrycket, "en olycka kommer sällan ensam" börjar klarna för mig nu. Det har varit mycket privat skit som har hänt alltså. Och förutom saknaden efter min kära hund så tror jag att jag har tagit mig ur detta en aning starkare och mognare än innan.

Jag är fortfarande kvar nere i hembyn, jag har mitt jobb här och det tänker jag inte lämna utan att ha någonting annat att gå till. Men det är svårt, det närmsta jag kommit ett jobb är att jag blev tillfrågad om jag ville bli timvikarie till en kvinna som sökte personlig assistent, jobbet kändes helt rätt för mig men inte som timvikarie. Så det fick bli ett nejtack på den. Jakten fortsätter.

Idag firar jag och S 3 år tillsammans. Tyvärr ses vi inte eftersom han lägligt nog fick en arbetsintervju imorgon av alla dagar. Men så är det, jag vet att jag är tvungen att vara kvar här för jobbets skull så jag kan väl förstå att han måste gå på intervju. Men det känns väldigt tråkigt. Vi hade ju planerat hur vi skulle fira denna dagen, fast egentligen struntar jag i de planerna, ville ju bara se honom igen, ha honom här hos mig.

Vad är nytt med er alla då? Har det hänt något kul i era liv?

Nu ska jag ta tag i att betala lite räkningar och sedan ska jag gå ut i solen och få lite färg på min bleka kropp : )
Ciao!

LindaAdolfsson ,

Livet hemifrån.

RSS 2.0