Okej då

Fan förlåt!
Jag har inte haft tid till detta på ett väldigt bra tag. Antingen har det varit fullt upp eller så har jag helt enkelt inte tänkt på det. Men nu är det en månad sedan jag skrev så nu får jag väl ta tag i detta!

Vad har hänt i mitt liv under den senaste månaden? Jag har jobbat ganska mycket, jag har varit i Kinna och hälsat på moster med familj, jag har handlat på Visko, jag har fått min första lön på över ett år (!) jag har äntligen fått träffa min underbara pojkvän! Jag har haft lite folk här hemma och grillat och haft trevligt. Jag har passat hus och hund i två veckor. Jag har också varit ledig en hel vecka från jobb vilket var väldigt skönt. Även om jag pluggar så tröttnar man ganska fort på jobbet, speciellt när det bllir så intensivt som det blir under sommaren. Eftersom jag är såpass erfaren som jag är så förväntar ju sig den andra personalen att jag ska komma in i det snabbt, men det tog ett tag och nu känner jag mig bara trött.

Fick påhälsning härhemma i lördags. S och en kompis till honom tog en liten sväng runt i landet och landade här hos mig lördag-söndag. Inte så lång tid men det var underbart att få träffa honom igen. Bara att se honom gjorde mig alldeles varm och lycklig. Han hade köpt med sig blommor till mig eftersom vi i fredags firade ett år som förlovade.

Resten av denna vecka består även den av en hel del arbete. Sedan en halv ledig helg. Och helgen efter det är jag ledig heeeela helgen! Ska bli så skönt!

Hoppas att ni har det bra alla.

LindaAdolfsson ,

Livet hemifrån.

RSS 2.0