Ensamhet.

Usch, jag har så tråkigt och känner mig så hemskt ensam. Saknar S så fruktansvärt mycket, vill ha söndag NU! Kom hem älskling! Fast egentligen tror jag det är bra med lite tid ifrån varandra också, man saknar varandra och känner verkligen hur mycket man älskar varandra och behöver varandra. Jag älskar dig så otroligt mycket, och det är hemskt att lägga sig utan dig, det är så tomt och tyst i lägenheten. Jag behöver dig! Du är den bästa!



Linda är jättetrött och funderar på att lägga sig snart. Har sprungit omkring på stan hela dagen i stort sett. Fixat födelsedagspresenter till min älskling. Sen har jag gjort massa småärenden också, fixat linsvätska bland annat, passade också på att låna med mig glasögon hem. Så det ska jag lägga upp bilder på men S tog med sig kameran till stugan så det får bli på söndag eller måndag, och då vill jag ha respons på vilka ni tycker är bäst på mig.

Förövrigt så är Idol jävligt tråkigt denna kväll. Öppningsnumret var ju bara skit! Så jäkla pinsamt! Andreas fick för sig att sjunga och det lät ju inte superbra direkt, och sen hade Laila fått för sig att hon skulle dansa! Detta är inte Let´s dance! Löjligt bara, pinsamt faktiskt.

Nää, ska man skita i detta och lägga sig tro? Tänkte komma upp i tid imorgon och sätta igång och plugga ordentligt.

NU hände det något på Idol, ett frieri! Va gulligt =) Blir alltid lite tårögd när jag ser sånt, det är så fint, och hon sa ja! Ååh, kärlek =)

LindaAdolfsson ,

Livet hemifrån.

RSS 2.0