Haft en kanonhelg!

Denna helgen har vi varit hemma i Svenljunga. Jag fyllde år i fredags och ville vara med min familj så 7.50 åkte bussen från Centralen och vi var påväg hemåt. Var framme i stan vid ett och i Svenljunga vid tre. Gick och hälsade på på jobbet en liten sväng, roligt att prata lite med dem =) Lite saknar man allt stället faktiskt.

När vi var hemma i huset så var jag såå trött, gick ju upp vid 5 på morgonen. Så vid 19-tiden låg jag helt utsliten på soffan i en av pappas gamla fula tröjor, då knackar det på dörren och min moster och kusin kom in med en flaska Martini. Sen ser jag en av mina småkusiner i fönstret, så jag öppnar dörren och då är hela släkten påväg! Det var en väldigt rolig överraskning, jag blev verkligen jätteglad över att få träffa alla. Trodde inte jag skulle kunna göra det denna helgen så jag blev överlycklig. Så det blev smörgåstårta, princesstårta som mormor hade gjort, och massa dricka såklart. Så runt ett-tiden på natten kunde vi lägga oss. Tillochmed Sandra och hennes Andreas kom hem och stannade! Det är inte vanligt.

På lördagen var det Texas. Vi åkte ner en stund på dagen och kollade runt lite, handlade lite på Zeb&Sofi, kollade på Bengt-Hennings på torget och satt i öltältet en stund. Fick en ganska otrevlig överraskning, fattar inte hur gubben kan med? Ta med sig en ny till Svenljunga och sen sitta där hela dagen? Idiotjävel.

Sen kollade vi iallafall på ankorna, men det gick väldigt segt så vi gick därifrån och träffade Nathalie en liten stund iallafall. Det var jättekul. Tyvärr blev det inte mer än så men bättre än ingenting iallafall. På kvällen kom mammas kusiner hem, mormor och en av mostrarna var hemma också. Så vi satt där och drack och åt lite sen kom Jessica och då gick vi hem till Cissi på förfest. Har nog aldrig sett lilla Cecilia så bra igång ;)

Kvällen blev jättebra, träffade massor av folk som det var jättelängesen jag ens såg, så det var superskoj! Och S hade jättekul han också sa han.

Tack för kramen, det kändes jätteskönt. Och det var faktiskt väldigt kul att se dig, och att se att du verkar må bra.

Igår tog vi faktiskt flyget hem istället för bussen. Tog 50 minuter att flyga från Landvetter till Arlanda. Fattar inte varför vi inte gjort det tidigare? Gick ju jättesmidigt. Fast jag kände av min höjdskräck när vi precis hade lyft och pilotidioten svänger! Då tyckte jag inte om honom!

Men nu ska jag lägga mig på sängen en sväng till. Hoppas att alla har haft en precis lika bra helg som jag har haft!

LindaAdolfsson ,

Livet hemifrån.

RSS 2.0